14.6.08

TUNCAY ÖZKAN FENA ÇUVALLADI

ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI'NA İFTİRA ATMIŞTI


Tuncay Özkan "Haşim Kılıç İBDA-C'cidir" dedi. Haşim Kılıç yalanladı. Peki o H. Kılıç kimdi? Ortaya çıktı ve bakın neler söyledi?

Tuncay Özkan önceki gece yayınlanan 32. Gün’e programında ortaya attığı bir iddia ile şok etkisi yapmıştı. Özkan'a göre Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç İbda-C adlı terör örgütüne mensuptu. Bunu da "H. Kılıç’ adıyla İBDA-C’nin çıkardığı bir derginin Ankara temsilciliğini yaptı” diyerek kanıtlamaya çalışıyordu. Ancak Haşim Kılıç'tan açıklama gecikmedi. Başkan o H. Kılıç ben değil, Hüsnü Kılıç'tır dedi. Tuncay Özkan fena çuvalladı !



Tuncay Özkan "Haşim Kılıç İBDA-C'cidir" dedi. Haşim Kılıç yalanladı. Peki o H. Kılıç kimdi? Ortaya çıktı ve bakın neler söyledi?

Tuncay Özkan önceki gece yayınlanan 32. Gün’e programında ortaya attığı bir iddia ile şok etkisi yapmıştı. Özkan'a göre Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç İbda-C adlı terör örgütüne mensuptu. Bunu da "H. Kılıç’ adıyla İBDA-C’nin çıkardığı bir derginin Ankara temsilciliğini yaptı” diyerek kanıtlamaya çalışıyordu. Ancak Haşim Kılıç'tan açıklama gecikmedi. Başkan o H. Kılıç ben değil, Hüsnü Kılıç'tır dedi.

"O H. KILIÇ BENİM"

Hüsnü Kılıç da dün Kanal D Ana Haber’de “H. Kılıç’ın” kendisi olduğunu doğruladı. Hüsnü Kılıç şu açıklamayı yaptı: “32 yıl öncesinden bahsediyoruz. H. Kılıç olarak Gölge dergisinde sorumlu makamında yer alan benim. Bu isimle zaman zaman yazılarım da yayınlanmıştır. İBDA-C Necip Fazıl’ın düşünceleri üzerine inşa edilmiş bir örgüttür. Örgütsel ilişki bakımından söylemiyorum ama basın ilişkileri aşamalarında mutfağında bulundum. Ama sonra ilişkimiz kalmadı.”

HAŞİM KILIÇ'I TANIRIM

Hüsnü Kılıç, Haşim Kılıç’la tanıştığını da ifade ederek “Rahmetli Ahmet Arıca, Sayıştay’da müfettişti, daha sonra üye sıfatıyla görev almıştı. Sakarya Üniversitesi’nde öğrenciydim, orada tanıştık. Uzman asistandı kendisi. Ankara’da zaman zaman Ahmet Arıcı’yı ziyaret ettiğim sırada Haşim Bey ile tanıştım, görüştük ve sonrasında da takip ettim” dedi. Kaynak



0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License