25.9.08

YARSAV BAŞKANI MUHALLEBİCİDE

Eminağaoğlu Muhallebicide

Genelkurmay'da çalışan eşinin de yardımıyla aldığı çürük raporuyla tepki çeken YARSAV Başkanı'nın sık sık görüştüğü bir bayan avukatla görüntüleri ortaya çıktı.

Aldığı tartışmalı çürük raporuyla gündeme gelen Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'yla ilgili çarpıcı görüntüler ortaya çıktı.

YARSAV Başkanı uzun süredir değişik mekanlarda Kalkınma Bankası'nda avukat olarak çalışan Pervin Özbıçakçı ile görüşüyor. İkili sevgililer gününde saat 13.00-14.00 arasında bir araya gelerek samimi görüntüler verdi. Cafeden ayrılırken objektiflere yakalanan ikilinin ellerindeki hediye paketleri de dikkat çekiyor. Eminağaoğlu'nun Özbıçakçı'ya yüzük hediye ettiği, Özbıçakçı'nın da YARSAV Başkanı'na bir devlet büyüğüne ait önemli bir dosya verdiği iddia ediliyor.YA MUHALLEBİCİDE YA EVDE
Ömer Faruk Eminağaoğlu ile Pervin Özbıçakçı sık sık görüşüyor. İkilinin görüşme adresi ise ağırlıklı olarak Ankara Tuna Caddesi'ndeki Zeynel Muhallebicisi ya da MADO. İkilinin bazen Özbıçakçı'nın evinde de buluştukları iddia ediliyor.

PERVİN HANIM PANİK YAPTI
Konuyla ilgili görüşmek için haberi hazırlayan 8Sütun'un aradığı Pervin Özbıçakçı, Eminağaoğlu ile ilgili ilişkisini yalanlamadı. Müsait olmadığını söyleyen Özbıçakçı, daha sonra arayacağını ifade etti. "Ne zaman ararsınız?" şeklindeki sorumuza Özbıçakçı, "Daha sonra" cevabını vermekle yetindi.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Pervin Özbıçakçı, Tarsus'lu Haşim-Nuran çiftiniz kızı olarak 1967'de İskenderun'da doğdu. Ankara Barosu'na kayıtlı Avukat Uğur Arslan Dinçer ile evlenen Özbıçakçı bir süre sonra eşinden ayrıldı. Özbıçakçı'nın 13 yaşında bir kızı var.

EMİNAĞAOĞLU'NUN EŞİ NE DER BU İŞE?
YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağoğlu'nun kısa süre önce çürük raporu alarak askerlik yapmadığı ortaya çıkmış ve çürük raporundaki şaibeler dizi dizi belgelerle yayınlanmıştı.

Eminağaoğlu bu süreçte yeni çürük raporu için harekete geçmiş, iki kere GATA'ya gitmişti. GATA'ya muayeneden geçmek için ikinci gidişinde kapıda kendisini Tuğgeneral Tahir Ünal tarafından kapıda karşılanmıştı. Ancak Eminağaoğlu'nun GATA'daki bu sıradışı temasları fotoğraflarıyla ortaya çıkınca, direkt olarak MSB devreye girmiş ve yeni rapor hazırlıkları by-pass edilerek eski raporunun geçerli olduğu şeklinde açıklama yapılmıştı.
YARSAV Başkanı Eminağaoğlu'nun eşi Serpil Hanım Genelkurmay Adli Müşavirliği'nde çalışıyor. Eminağaoğlu ailesi Askeri Lojman'da oturuyorlar. kaynak 8sutun.com

YARSAV başkanı ile ilgili diğer fotoğraf ve hakkındaki belgelerin kopyaları için TIKLA

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License