12.3.10

CHP GİZLİ TANIK PAZARLIĞI

CHP li Ersin Pazarlıkta

CHP’li Heyetin Erzincan’da Eriza Otel’de gizli tanıklarla buluşmaları ve bu sırada gerçekleşen çanta alışverişinin şok görüntülerini yayınlıyoruz....


Görüntülerde CHP'li Ahmet Ersin elinde siyah bir çantayla Eriza Otel’e geliyor. Ersin, çantayı yere bırakıyor. Daha sonra gizli tanıklara ifadelerini değiştirten, onları Ankara gönderten ve geçtiğimiz gün gözaltına alınan Paradise Pastanesi sahibi Erdal Erdoğan çantayı Ersin’in koyduğu yerden alıyor. Erdoğan çantayı alıp çıkınca peşinden Gizli tanık Munzur da çıkıyor. Yani çantayı CHP'li Ahmet Ersin getiriyor, ama çantayı gizli tanık ekibi alıp götürüyor.

BURADA DURUP
GİZLİ TANIK FIRAT’IN İFADESİNE DÖNELİM

Gizli tanıklar ortadan 3 gün kaybedildikten sonra Erzincan Adliyesi’nde ortaya çıkmıştı. Tanıkların ifadelerini değiştirmeleri istenmişti. Gizli Tanık Fırat o ifadesinde “bir siyah çantadan” bahsetmişti. O çantanın içinde 80 bin tl olduğunu ve bu çantayı Erdal Erdoğan’ın getirdiğini söylemişti. Erdal Erdoğan’ın Eriza Otel’de CHP’li Ersin’in bıraktığı çantanın rengi ne dersiniz?

Fırat, Erdoğan’ın kendisine yaptığı teklifi şöyle anlatıyor: "Arkadaşlarınla görüş, Eriza Otel'de milletvekilleri sizi bekliyorlar, görüşecekler. Ahmet Ersin seninle özel olarak görüşmek istiyor."

Fırat, kendisine yapılan teklifi kabul etmediğini, ancak aynı günün sonunda Erdoğan’ın kendisine bir taksici göndererek çağırttığını itiraf ediyor. Taksici Fırat'a, Erdoğan’ın kendileri için bir ev tuttuğunu, bu evde bir hafta kalacaklarını ve kimseyle görüştürülmeyeceklerini, daha sonra basın ve milletvekillerinin geleceğini ve bilgi vereceklerini söylemiş. Gizli tanık Fırat, E.'nin kendilerine "Siz eşeksiniz, kafanız çalışmıyor. Üstünüzdeki elbiselerin haline bakın, gizli tanıksınız, devlet size ne verdi?" dediğini aktarıyor. Ancak bu evde öldürülebilecekleri korkusuyla teklifi reddetmişler.

İfadelerini değiştirmeleri için teklif edilen 2 milyarın 80 milyara çıkarıldığını ileri süren Fırat, şöyle devam ediyor: "Birkaç gün önce Erdal Erdoğan’ın Paradise isimli işyerine gittim. Burada siyah bir çanta getirdi, içinde 80 milyar olduğunu söyledi. 'Bu parayı al, ifadenizi değiştirin.' dedi. Beni bu yollara sevk eden Erdal Erdoğan’dan ayrıca şikâyetçiyim."

YENİDEN GÖRÜNTÜLERE DÖNELİM

CHP'li Ersin, gazetelerde gizli tanıklarla Erzincan’da buluştuğu bilgisini önce yalanlamıştı. Daha sonra Kanal A televizyonunda katıldığı programdan gizli tanıklarla Erzincan'da buluştuğunu doğrulamış ama "Ben oturuyordum onlar yanıma geldi. Boşanma işi varmış işsizmiş onlardan bahsetti" demişti. Oysa görüntüde olay net görünüyor ve Ersin’in anlattığının tam tersi. Gizli Tanık Munzur Eriza Otel’de buluşma masasında dururken, Ersin onun yanına gelip elini sıkan ve selam veren taraf. Üstelik görüntülerdeki durum görüşmenin bu amaçla ayarlandığını ayan beyan gösteriyor. Yani görüşme önceden ayarlanmış. Gizli Tanık Munzur’u tanıştıran ise İlhan Cihaner’in tanık ayarlama işlerini takip eden Paradise Pastanesi sahiplerinden Erdal Erdoğan, nitekim şu anda gözaltında.

VE İŞTE YAYINLADIĞIMIZ GÖRÜNTÜNÜN ÇOK KRİTİK SANİYE SANİYE DETAYLARI

00.16 sn: CHP Milletvekili Ahmet Ersin – Paradise Pastanesi sahibi Erdal Erdoğan
00.18 sn: Gizli tanık Munzur S.Z.
Ahmet Ersin, Görüş Farkı programında, Gizli Tanık Munzur’un yanına gelip oturarak iş istediğini söylemişti, oysa burada Erdal Erdoğan’ın ilk kez tanıştırdığı net olarak gözüküyor. Yani, Ersin yalan söyledi.

02.30 sn: Erdal Erdoğan

03.25 sn: FOX TV muhabirleri
08.29 sn: Cihaner’in Avukatı Hamit Sekman (gizli tanık ile yan yana. Yani olay, CHP-Gizli Tanık-Cihaner’in Avukatı-Erdal Erdoğan ekseninde)
10.41 sn: CHP milletvekili Erol Tınaztepe
VE EN ÖNEMLİ AYRINTI

00.29 sn: Ahmet Ersin para çantasını yere bırakıyor.

11.24 sn: Çanta Erdal Erdoğan tarafından bırakıldığı yerden alınıyor.



KAYNAK: SONSAYFA.COM

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License