6.4.10

BİNBAŞI CAMİ BOMBALAYACAKMIŞ

Binbaşının terör estiren sesi

habervaktim, Türkiye gündemini sarsacak şok bir ses kaydı daha yayınlıyor. Dinleyeceğiniz ses kaydında yıllarca TSK'da görev yapmış bir Binbaşı, nasıl planlar yaptığını, Genelkurmay Başkanını nasıl ortadan kaldıracağını, Başbakanın uçağını nasıl düşüreceğini, Camileri nasıl bombalayacağını, Hükümeti nasıl devireceğini, nasıl ülkede insanları Türk Kürt herkesi sokağa çıkamaz hale getirip anarşi ortamı oluşturacağını, 700 Polisi nasıl öldüreceğini anlatıyor.

(HULKİ CEVİZOĞLU'NUN KUZENİ BİNBAŞI UĞUR CEVİZOĞLU)

Hatırlarsanız BALYOZ Darbe Planı ortaya çıktığında bu plan içerisinde yer alan Cami bombalama eylemi çok dikkat çekiciydi ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker BAŞBUĞ Allah Allah diye hücum emri veren bir Ordunun mensubu Cami bombalamaz demişti. Gerçekten öylemiydi? TSK içerinde bir Cunta yapılanması var mıydı? Ya da TSK personeli Cami bombalamaz, Başbakan, Genelkurmay Başkanı öldürmez miydi? Türk Kürt tüm İnsanları sokağa çıkamaz hale getirip anarşi kaos ortamı oluşturmaz mıydı? Cuntacıları tutuklamaya gelen polisleri öldürmez miydi? Peki bütün bunları planlayan Genelkurmay Başkanlığına bağlı Silahlı Kuvvetler Akademisinde Plan subayı olamaz mıydı?Genelkurmay Başkanının açıklamalarına bakılacak olursa bu pek mümkün değildi. Böyle olsa bile darbe düşüncesi olan personel TSK'da barınamazdı. Ancak dinleyeceğiniz ses kaydında yıllarca TSK'da görev yapmış koskoca Binbaşı Rütbesine gelmiş bir subayın nasıl planlar yaptığını bu planları yapan Binbaşının nasıl TSK'da barınabildiğini göreceksiniz ve BALYOZ darbe planının ne kadar da paralelinde TSK içerisinde bir Cunta yapılanmasının olduğuna şahit olacaksınız. Binbaşı gelişen olaylar karşısında BALYOZ gibi planların yanlış olduğunu değerlendiren Genelkurmay Başkanını Hükümete karşı pasif kalmakla, ses çıkarmamakla darbe yapmamakla suçluyor ve Genelkurmay Başkanını nasıl ortadan kaldıracağını, Başbakanın uçağını nasıl düşüreceğini, Camileri nasıl bombalayacağını, Hükümeti nasıl devireceğini, nasıl ülkede insanları Türk Kürt herkesi sokağa çıkamaz hale getirip anarşi ortamı oluşturacağını, 700 Polisi nasıl öldüreceğini anlatıyor. Tüm bunlar için ise isteği para 10 milyon dolardan fazla değil?

Sayın Başbakanım ve Genelkurmay Başkanım sizin canınızın bedeli 10 Milyon Dolar haberiniz olsun.

Genelkurmay Başkanı çok kritik olan bu dönemde alt kadrolara yeterince sahip çıkmadığı, cuntacılara ve darbecilere yeterince prim vermediği için suçlanmaktadır. Bu konuşmaları dinledikten sonra Genelkurmay Başkanının cuntacılar tarafından tehdit edilmediğini kimse iddia edemez. Bundan sonraki süreçte anlaşılıyor ki cuntacılar tepede bir general olmadan da darbe kararı alabilirler. Genelkurmay Başkanı TSK'daki disiplini kaybettiği anlaşılıyor.Ayrca Sayın Genelkurmay Başkanımız cuntacıların üzerine kararlılıkla gitmeyerek sadece durumu idare etmeye kalkarsa her erken kalkanın darbe yapacağı bir ülke haline gelmemiz olası görülüyor.

İŞTE O ŞOK KAYITTA YER ALAN DETAYLAR

- Genelkurmay bir şey diyor olsaydı o koltukta bu saate kadar oturmazdı derim.

- Salak salak konuşuyorlar ya. Konuşmuycan kardeşim. Konuşmuycan , konuşmuycan , konuşmuycan ondan sonra konuştuğunda tam konuşçan, şeyler böyle yapıyor. Topla genelkurmay başkanı olarak tüm kuvvet komutanlarını şimdi. Ordu komutanlarını da çağır yanına. Tamam mı, ondan sonra, kolordu komutanlarını da çağar hep beraber, ankara'da toplan acil toplantıya çağırıyorum diyceksin. Ve hemen şeye geçiş yapcan diyceksin ki : Eee. “Türkiye'de terör sorunu ikinci öncelikli sorun haline gelmiştir. O nedenle” diyceksin şey eee “eski harekat planlarına geçiliyor, güneydoğuya yollamış olduğumuz takviyeten yollamış olduğumuz tankların hepsini gerisin geri çağıracaksın geçirceksin şeye edirne'ye bilmem neye istanbul'a. Bunları yapmak zorundasın. Yapmadığın andan itibaren işin bitti demektir.

- Bunları yapacan ondan sonra adamlar bir şey yapacaklarsa ondan sonra yapacaklar senin görevini almaya o zaman kalkacaklar. Diyeceksin ki “tamam görevden alabilirsin” ama yerine gelen adama diyceksin ki “beni görevden almış olsalar bile geri adım atmayacaksın”. Emir veriyosun adama, artık geri adım atacak bir şeyleri kalmayacak. Ama doğru dürüst adam lazım ya, adam yok memlekette.

- Benim artık bu adamlara hiç güvenim kalmadı. Bunlar şahsi menfaatleri uğruna türk silahlı kuvvetlerini satıyorlar.

- Genelkurmay Başkanı varya Genelkurmay Başkanı'nın uçağını da indirebilirim. Havaalanında her türlü şeyi yapabilirim.

- Genelkurmay Başkanımız..larımız satın alıyorlar zannediyorum. Genelkurmay başkanı olacak adam satın alınacak kişinin olmaması lazım içeriye girmekten korkmuyor olması lazım.

- Başbakanı o gün öldürürüm. İçeriye gireceğimi bile bile öldürürüm.

- Sen bana bir tane lav silahı, iki üç tane kanas mermisi birkaç kanas bul. Ondan sonra ben de birkaç tane silahımı falan yapar ondan sonra gereğini yaparım. Uçağı şeyin orda vurmayı düşünüyorum. Ev kiralıcam sonra gidip şeyin uçağını patlatıcam, kalkışta.

- Havaalanında olcak. Ev kirala bir ay.

- Bak bu anayasayla başbakan öl-öldüğü anda, tamam mı, hükümet düşüyor. Yerine başka birisi de gelemiyor. Hükümet düşünce, eee, yerine hükümet kurulmak zorunda baş-cumhurbaşkanı birisini görevlendirmek zorunda. Cumhurbaşkanını görevlendirdiğinizde şey yapacaksınız. Baştan da söylücen, önce vurcan patlatcan sonra emniyeti arıycaksın ses kayıtlarına girceksin, şeysiz kamerası olmayan bir yerden ücra bir köşeden gitcen oradan telefon açacaksın. Şeyi söylüceksin diceksin ki: kardeşim başbakanın uçağını ben vurdum, havaya uçtu bundan sonra türkiye cumhuriyetinde başbakan olacak adam dikkat edecek.

- Tabi. Başbakan olacak adam da dikkat edecek, diğerleri de dikkat edecek, e şimdi akp'liler hep dikkat edecek. Bir yandan da iki milyar doları ben yedirmem diyceksin. Bi milyar dolarını istiyorum o paranın diyceksin, tamam mı, adamlara aynen böyle söyliceksin, başbakanın ailesine söyleyin bir milyar doları hemen istiyorum diceksin.

- Bir şeyler yapması lazım. Bişey diyim mi, ben on milyon dolar bulsunlar ben çocukların hayatını falan garanti altına alıyım yurtdışında,eee eğitimi falan filan alayım,

- İş on milyon dolara bakıyor gidip evimi alırım bilmem neyi alırım, çocukları nereye gideceksem şey yaparım. Ondan sonra…

- Ya götürürüm ya hiç şey yapmıyorum. Bu adam bunun asıl korkması gereken bu saaten sonra üniversite mezunları, tamam mı. Üniversite mezunlarını işsiz bırakırsan, adam bombanın tarifini indirir, öğrenir, yapar, tamam mı, ağzına bile sıçar bu ibnelerin.

- Artık şey yapacaksın, kaos yaratacaksın bu ülkede. Yani insanlar evden çıkamaz hale getirecesin, türkü kürdü evden çıkamaz hale getireceksin. Anarşizm gerekiyor yani. Bir ülkenin refahı için anarşizm gerekiyor.

- Ben eskiden camilerin bombalanmayacağını düşünürdüm ama bombalayacaksın gerekiyorsa. Cuma namazından sonra, cephe aldırma, bağlıycan yani, cuma namazında bombalayacaksın bu şerefsizleri.

- Kaç tane adam içeriye tıktılar? Yüze yakın adam içerde… her birimiz tamam mı kapına gelen polise ateş açsaydı yedi kişiyi öldürseydi.tabancayla, bir tane tabanca yedi tane mermi alır, yedi kişiyi öldürüp sonra teslim olcağını düşün. Şu ana kadar 700 tane polisi öldürmüş olacaktık,

- Hiçbirisi kapımıza gelemeyecekti


Camileri Bombalayacak Binbaşı Bulundu! - Watch more amazing videos here

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License