26.4.10

AYM ÜYESİNİN SES KAYDI

AkParti davasına TSK müdahalesi

İnternete düşen bu seferki ses kaydı Türkiye’deki son dönemin en derin ve kirli operasyonunu ortaya çıkartıyor. Anayasa Mahkemesi üyesi Serdar Özgüldür’ün ses kaydında Karargah’ın AK Parti’nin kapatılması için alttan alta yaptığı çalışma deşifre oldu.

Anayasa Mahkemesi Üyesi Özgüldür, Genelkurmay Adli Müşaviri Tuğgeneral Hıfzı Çubuklu’nun kendisi ve iki Anayasa Mahkemesi üyesine yemek verdiğini, AK Parti’nin kapatılması isteğini Karargah’ın kanaati olarak kendilerine ilettiklerini söylüyor.

Çubuklu Paşa’nın 30 yıllık arkadaşı olduğunu söyleyen Özgüldür, Çubuklu’nun söylediklerini şöyle aktarıyor: “DEDİ Kİ BAK GEMİ AZIYA ALDILAR. "ÇOK BÜYÜK KOMPLİKASYONA YOL AÇMARİSKİ VAR" DEDİ. SONRA DEDİ " ELİNİ VİCDANINA KOYUP BÜYÜK TOPLUM BASKISINI GÖGÜSLEYİP YANİ BİRAN ÖNCE KAPATIN". YANİ ÖYLE BİR NİYETLERİ VAR. ONUDA DEVLETİN BELLİ KESİMLERİNDE, ÖZELLİKLE SİLAHLI KUVVETLERİNDE BİZDEN ARZULARI VAR. YANİ BİR ŞEKİLDE İNTİKAL ETTİ ONLAR BİZE. YANİ ZANNEDİYORUM NİSAN MAYISDA FALAN GÜNDEME ALIRIZ, ŞEYDEN SONRA. BİR KARAR VERİLSİN. HERKESİN BEKLEDİĞİ BİR BOYUTU VAR. BİZİM SÖYLEDİĞİMİZ HÜKÜMDÜR. AKSİ İLERİ SÜRÜLEMEZ”Hukuk tarihinin kendilerini “olması gerekeni yapan, imzalayan cesur hakimler” olarak anacağını ileri süren Anayasa Mahkemesi Üyesi Özgüldür, Hıfzı Çubuklu Paşa’nın isteklerini saymaya devam ediyor:

“ AKP KAPATILINCA HEPSİNİ İÇERİ ALACAKLAR BEN EFENDİM, BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE BUNU YAPACAM. ÇÜNKÜ HİÇ KİMSE BUNLARA BİR ŞEY DİYEMEZ Kİ ARTIK. İYİCE GEMİ AZIYA ALDILAR ARTIK İYİCE. TABİİ SONUÇLARINA KATLANIRLAR. ÇÜNKÜ ŞUNUN FARKINDALAR. BİZİM KARARIMIZLA BİRLİKTE MİLLETVEKİLLİKLERİDE DÜŞECEK. HEPSİ HAKKINDA BİR TON DAVA VAR. HEPSİNİ İÇERİ ALACAKLAR. AKP İÇİN TEK ŞEY YETER. DAVA AÇILSIN YETER”

Davanın açılmasının partinin kapatılması için yeteceğini söyleyen Anayasa Mahkemesi Üyesi Özgüldür devam ediyor, “BAŞSAVCI YENİDEN, DAVA AÇTI DEDİ Kİ, İŞTE BAŞBAKAN KALKTI ŞUNU SÖYLEDİ, ŞU BAKAN ŞUNU YAPTI, ONLARI BAĞLAYACAK.GETİRDİĞİ ZAMAN, İŞİ BİTER. DEMOKLASİN KILIÇI GİBİ DERLER YAA. AKP'Yİ SAĞ PARTİ YAPTIK. ANAP NEYSE AKP DE O OLACAK ZATEN ADAMIN SERMAYESİ BUYDU. BU SERMAYEYİ ELİNDEN ALDIK. YANİ ADAM ARTIK BUNDAN SONRA BUNLARI KONUŞAMIYACAK. İMAM HATİBİ KONUŞAMIYACAK. KUR'AN KURSUNU KONUŞAMIYACAK. TÜRBANI KONUŞTUĞU ZAMAN, ONU BİZ MERKEZ SAĞ PARTİ YAPTIK. YANİ BUNDAN SONRA ANAP'IN MİSYONU NEYSE BUNUN MİSYONUDA BU OLACAK.”

Anayasa Mahkemesi üyesi konuşmasının sonunda ise Cemil Çiçek'le ilgili şok bilgiler veriyor ve adeta Çiçek'in maskesini aşağı indiriyor. Üye AKP'ye açılan ilk kapatma davasındaki hiçbir şeyin delil olmadığını, bunların Çiçek'in savunması sayesinde delil niteliği kazandığını ve Çiçek'in sayesinde kapatma çıkartacaklarını bir bir itiraf ediyor:

"CEMİL ÇİÇEĞİN SAVUNMASI SAYESİNDE AKP'YE CEZA VEREBİLDİK DEVLETİ YIKACAK NE YAPMIŞ. HEPSİ ŞEYDEN İNTERNETTEN ALINMA, UYDURMA AMA. AYNI ZAMANDA HEPSİNE SAVUNMA YAPMIŞLAR ÖZÜ İLE İLGİLİ. YANİ
EFENDİM, BU OLAY ÖYLE OLMAMIŞTIR, ŞÖYLE OLMUŞTUR. DESEYDİ TEK KELİMEİLE. BUNLARIN HEPSİ UYDURMADIR. ASLI, BANTLAR GELSİN, İŞTE SES KAYITLARI GELSİN DESE MALZEME YOK. KARŞI TARAFTA BUNU İSPAT EDEMİYOR.
ONLAR BUNU KABUL EDİPTE SAVUNMA YAPTIĞI İÇİN, CEMİL ÇİÇEK VAR YA...


BİZDE ONLARI ARTIK MADEM KABUL EDİYOR DİYE GİTTİK.
TÜRBAN ZAMANLA MARJİNAL HALE GELİNCE KENDİLİĞİNDEN ÇÖZÜLÜR ÜNİVERSİTEDE TÜRBAN MESELESİ, TABİİ BU ANAYASA İLE YASA İLE ÇÖZÜLECEK
İŞ DEĞİL. BU İŞİ ZAMAN ÇÖZERDİ. NASIL ÇÖZERDİ. BİR GÜN ÖYLE BİR ALIRDI Kİ. MARJİNAL HALDE KALIRDI. BEN HATIRLIYORUM FAKÜLTEDE OKURKEN,
İSTANBUL HUKUK FAKÜLTESİNDE TÜRBANLI GİREN KAÇ KİŞİ VARDI? BEN DÖRT SENE İÇİNDE YA İKİ KİŞİ GÖRDÜM YA ÜÇ KİŞİ GÖRDÜM. ONLARA DA KİMSE KARIŞMAZDI. ŞİMDİ BİR BAKIYORSUN. ALLLAHHH BU NE YAA. BEN ŞUNA DA İNANIYORUM. ÜÇ BEŞ SENE SONRA BUNLARIN SAYISI O ESKİ ZAMANA DÖNECEK."

İŞTE O SES KAYDI






Kaynak: Habervaktim.com

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License