4.2.11

ALBAY'IN FUHUŞ REHBERİ

Albay'in FUHUŞ Rehberi

Emekli albay İbrahim Sezer’den çıkan belgelerde isimleri verilen kız öğrencilerin nasıl fuhuşa yönlendirildiği anlatılıyor.
Askeri Casusluk ve Şantaj soruşturması tutuklu süphelisi emekli Albay İbrahim Sezer’in Kadıköy’de garsoneyir olarak kullandığı evden isimleri tek tek verilen Deniz Harp Okulu öğrencisi kızların, fuhuş ve şantaj bataklığına nasıl çekildiğini gözler önüne seren bilgi ve belgeler çıktı.

Bir kez tuzağa düşürülen kızların, bir daha fuhuş yapmamak için direnmeleri durumunda ilk ilişkilerinde çekilen görüntüler kullanılsın” talimatı yer alıyor. Savcılık tarafından ‘mağdur’ sıfatıyla ifadeleri alınan kız öğrencilerin hepsi kendileri hakkında bu tür notlar tutanlar hakkında şikayetçi olduKIZ
YAŞADIKLARINDAN SONRA BİZDEN OLDU

Emekli Albay Sezer’in evinde bulunan bir notta “Sezer aşağıdaki çalışma S.T’ye aittir. Kızımız geçen sene yaşadıklarından sonra artık bizden oldu. Deniz Harp Okulu’ndaki aşağıdaki kızların işe yarayacağını düşünüyor. Bu kızların erkeklerle yatma konusunda çok zorlanmayacağını düşünüyor. YEKTANE” yazdığı belirlendi. Notta 8 kız hakkında giydikleri iç çamaşırlarına kadar bilgilerin yer aldığı belirlendi. Polis bu kızların ifadelerini aldı ve hepsi kendileri hakkında bu şekilde not tutan şahıslardan şikayetçi oldu.

‘KUVVET KOMUTANI OLACAK SENİ YAŞATIR’

İbrahim Sezer’in garsiyoner olarak kullandığı evde yapılan aramalarda bulunan 4 GB’lik flas bellek içersinde bulunan documents / KURYE GÖNDER isimli dosya içersinde “sevgili Ebru” isimli doysa bulundu. Y.E.E.’ye hitaben yazılan, yazan ve son kullancısı İbrahim Sezer olduğu belirlenen word belgesinde; S. Paşa isimli şahsa yeni bir kız gönderileceği, Halil isimli şahsın kızı göndereceği, S. Paşa isimli şahsa gönderilecek kıza “Bu gelecekte Kuvvet Komutanı olacak seni yaşatır de”, “Kimseye anlatmaması gerektiğini söyle, Kendisinin artık geleceğini garantilediğini anlat” telkinlerinde bulunulması gerektiği belirtiliyor. Notta “Konuşurlarsa başlarına gelecekleri hatırlatmayı unutma. Her ilişkiden sonra bunu hep yap” uyarıları da yer aldı.

Fuhuşa gitmeyen kızı nazikçe tehdit edin!

Emekli Albay İbrahim Sezer’den 4 GB’lik çıkan flash bellekteki “Harpk Okulundaki kızları nasıl ikna edebiliriz” isimli iki sayfalık yazıda kız öğrencilerin nasıl tuzağa düşürüldüğü ortaya çıkardı. Yeni Y.E.E’ye hitaben yazıldığı, İbrahim Sezer tarafından oluşturulduğu belirlenen yazıda tehdit ve şantajın nasıl olması gerektiği şöyle anlatılıyor:

• Kadınlığınızı kullanmalısınız, bu şekilde hiç bir zaman okuldan atılmayacak, sınıfta kalmayacak ve Harp Okulu’nu rahat bir şekilde bitireceksiniz...

• İlişkiye girdiğiniz bir amiral istediğiniz yere tayin olmanızı ve istediğiniz gibi çalışmanızı sağlayacak. (...)

• Kızlara ne kadar güzel oldukları, çok seksi oldukları ve muhteşem bir vücutlarının olduğu çokca söylenip havaya sokulmalı...

• Özellikle bazı kızlar amiraller tarafından bir daha isteniyor, fakat kız bunu kabul etmiyor. Bu tür kızlar ikna edilmek için nazikçe tehdit edilebilir. Yinede proplem çıkaran olursa daha önceki ilişkilerinde görüntülerinin çekildiği söylenebilir.

Subayları PKK’lı diye de fişlemişler

İbrahim Sezer’in evinden çıkan flash bellekte bulunan “the Italian Jop (2003)” isimli belgede “ARMADA klasöründe pazarlamacılarımızdan ve organizatörlerimizden gelen çok kıymetli müşteri bilgileri mevcuttur. Gelen bu bilgileri özet CV’ler isimli excele toparladım” yazdığı tespit edildi. Armada isimli klasörde yapılan incelemelerde ise 162 asker hakkında fişleme dosyası bulundu.

Askerlerin isimlerinin karşısına “sanal sexten hoşlanır”, “eşinin başkaları ile ilişki kurmasına göz yummaktadır”, “PKKlı”, “grup sex bağımlısıdır”, “hayvan pornosundan hoşlanır” yazdığı görüldü. Dosyanın 17 Ocak 2009 tarihinde “mavelcan” isimli kullanıcı tarafından güncellendiği ve şirket adı kısmında “Havelsan” yazdığı tespit edildi.

KAYNAK Star

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License