3.7.10

PAŞANIN VASİYETİNE BAK !

Vatansever(!) Paşa'nın Vasiyeti

Yeni bir ses kaydında, Tümamiral Gürdeniz'e ait olduğu ileri sürülen kişinin çocuklarına vasiyetiyle ortaya koyduğu ülke sevgisi inanılır gibi değil...
“Babam memleketini o denli sever ki benim adımı Ülkem, kardeşimin adını da Ege koydu.” Bu sözler, Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'in kızı Ülkem Gürdeniz'e ait.

Babası Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz Balyoz darbe planı kapsamında gözaltına alındığı günlerde kızı Ülkem Gürdeniz'in basına yansıyan açıklaması.Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'in, kızı Ülkem Gürdeniz'in eşinin Yahudi dinine mensup olduğu ortaya çıkmıştı.

Tümamiral Gürdeniz şimdi de, oğlu Ege ile Yahudi dinine mensup damadı Mesut Can Suntay ve kızı Ülkem'e vasiyeti ile gündemde.

PAŞA'DAN ŞOK VASİYET: TÜRKİYE'Yİ TERK EDİN
Dailymotion'da yayına konulan yeni bir ses kaydında, Tümamiral Gürdeniz'e ait olduğu ileri sürülen kişi, çocukları ve damadına “Bu ülkeyi terk edin” vasiyetinde bulunuyor. Gerekçesi ise, Türkiye'nin her geçen gün İslamlaşması! Ses kaydında Tümamiral Gürdeniz olduğu iddia edilen kişi “Türkiye'yi ter edin. Gidin kendinizi kurtarın. Çünkü Türkiye Araplaşıyor, İslamlaşıyor, çok feci ülke oluyor. Her metre karesine bir cami düşecek ve ezandan uyuyamayacaksınız. Gidin kendinizi kurtarın” diyor.

Kaynak: Habervaktim



Dalymotion'da yayınlanan o şok ses kaydı




0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License