3.7.09

VAN DA İNSAN KEMİKLERİ BULUNDU

Her Yerden Kafatası Fışkırıyor

Van'da boş araziye dökülen ve nereden getirildiği bilinmeyen inşaat hafriyatları arasından 10 kafa tası ve kemik parçaları çıktı.
Van'da boş araziye dökülen ve nereden getirildiği bilinmeyen inşaat hafriyatları arasından 10 kafa tası ve kemik parçaları çıktı. Kafataslarının bazılarında mermi ve darp izleri tespit edildi

Van'da boş araziye dökülen inşaat hafriyatından çok sayıda kafatası ve kemik parçaları çıktı.

Şabaniye Mahallesi'nde nereden getirildiği henüz tespit edilemeyen inşaat hafriyatları arasında demir parçaları toplayan çocuklar, kafatası ve kemik parçaları buldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hafriyatların bulunduğu arazide inceleme başlattı.

Yaklaşık 10 kafatası ve çok sayıda kemik parçası tespit eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kemiklerin incelenmesi için durumu Van Müze Müdürlüğü yetkililerine bildirdi.
Kafataslarının bazılarında mermi ve darp izlerini tespit eden ekipler, detaylı incelenme yapılabilmesi için kemikleri Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Laboratuvarına götürdü.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, hafriyatın getirildiği inşaat alanın tespit edilebilmesi için inceleme başlattıklarını ve inşaatın yapıldığı alanın eski bir mezarlık olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını bildirdi.
aktifhaber.com

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License