11.8.09

SEKS UYUŞTURUCU VE SUİKAST

Suikast planlarından sex çıktı


İki amirale suikast planıyla ilgili ihbar mesajlarından, seks partileri çıktı.

7 TEĞMEN TUTUKLANMIŞTI

Habertürk, Deniz Kuvvetleri’ndeki iki amirale yönelik planların anlatıldığı ve polise e-mail ile gönderilen ihbarın içeriğine ulaştı. Gölcük Donanma Komutanlığı’nda görev yapan 7 teğmeni tutuklatan e-mailde uyuşturucu kullandığını yazan teğmen, meslektaşlarının uyuşturucu ve seks partilerini anlatıyor.

‘CİDDİ GELİR ELDE EDİLİYOR’

İddialar şöyle: “Uyuşturucu ve fuhuş işini birlikte yürüten yapı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Kuleli Askeri Lisesi ve diğer liselerden de kişileri içine almaktadır. Bazı üst rütbeli subaylar bunları biliyor ve koruyor. Bağımlı yapılardan ciddi gelir elde ediliyor.”

SUİKAST İHBARINDAN SEKS PARTİLERİ ÇIKTI

Deniz Kuvvetleri’ndeki iki amirale suikast planladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 teğmenin seks partileri düzenleyip, uyuşturucu satışı yaptıkları ortaya çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen mailde bu yapılanmanın bazı üst rütbeli subaylar tarafından bilindiği ve teğmenlerin korunduğu iddia edildi.

İddia sahibi, aynı yapılanmanın içinde olduğunu belirterek ihbar maili gönderen bir teğmen. Maildeki bilgiye göre teğmen meslektaşlarının kiraladığı evlerde sivillerinde katıldığı seks ve uyuşturucu partileri düzenlediğini yazıyor.

“Uyuşturucu ve borç bataklığına düşmüş bir deniz subayı olarak beni bir Türk askerine yakışmayacak bu hallere düşürenleri, karanlık organizasyonu ve örgütsel bağlarını, amaçlarını, organizasyonun liderlerini, nasıl seks partileri verildiğini, organizeyi kimlerin himaye ettiğini, bana kurulmuş tuzakları ihbar ediyorum” diye başlayan ihbar mailinde şu iddialar yer alıyor:
İHANET ÇEMBERİ

“Yıllardır içinde bulunduğum bu bataklığın, farklı amaçları olan bir ihanet çemberi olduğunu anlamış bulunuyorum. Lanet yapıyı çökertmek istiyorum. Uyuşturucu ve fuhuş işini birlikte yürüten yapı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Kuleli Askeri Lisesi ve diğer liselerden de kişileri içine almaktadır.

PKK BAĞLANTISI

Organize olarak çalışan bu yapı, uyuşturucu üzerinden kazanç temin ederken, bir yandan da rakip gördüğü kişileri de egale etmeyi amaçlıyor. Teğmen Ü.Ö., S.N. ve Harp Okulu öğrencisi U.K., uyuşturucu trafiğinin organizatörü. Kiraladıkları evlerde sivillerin de katıldığı seks ve uyuşturucu partisi düzenlerler. Teğmen Ü.Ö.’nün uyuşturucu işinde PKK ile irtibatı var. Bu işlerini akrabası bir PKK’lı ile yapıyor. Uyuşturucu trafiği bilinmesine rağmen bazı rütbeli subaylarla örtbas ediliyor. Bu subayların başında Ü.Ö. ve S.D. ile sıkı irtibatı olan bir yarbay ile iki yüzbaşı bulunmaktadır. Ü.Ö. ve arkadaşları, uyuşturucuları sakladıkları 4 evden satış yapmaktadırlar.

Kadıköy’deki evde hafta sonları uyuşturucu ve seks partileri düzenlenir. Evde, kız arkadaşları ile gelenler, sardıkları otları tüttürenler, bir kenarda sızanlar, güzel kızlarla ilişkiye girenler, ne istersen var. Bazen evde 10-15 kişi olurduk. Deniz Lisesi’nden gelenler olurdu. Onları U.K. ayarlardı. Malı Ü.Ö. getirir, paraları toplar, para yoksa borç yazardı.

UYUŞTURUCU VE SEKS

Kocaeli Değirmendere’de bulunan 3 ev ise uyuşturucu deposu ve satış yeri. Teğmen S.D. buraya getirdiği arkadaşlarını kızlı erkekli partiler vasıtasıyla uyuşturucuya alıştırarak bağımlı yapıyordu. Eczacı B.Y. ile Karamürsel’de kasaplık yapan L.Ç.’de uyuşturucu temin edip teğmenlere satıyordu.”

Mailde, hakkında suçlamalarda bulunulan tüm subayların isim, adres ve telefonlarına da yer veriliyor.

Kaynak: Gazete Habertürk

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License