17.2.09

ŞEYH SAHTE, UYUŞTURUCU GERÇEK

Kalkancı'nın Fabrikasına Baskın

Narkotik ekipleri 28 Şubat sürecinin sahte şeyhi Ali Kalkancı'nın kimya fabrikasında baskın yaptı. Fabrikada yapılan aramada bakın neler bulundu.

Haramidere'de bulunan kimya fabrikasının bir dönemin ünlü ismi Ali Kalkancı'ya ait olduğu ve Kalkancı'nın arandığı belirtildi.

Narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonda fabrikanın bulunduğu bölgeye çok sayıda polis sevk edilerek çevre güvenliği alındı. Operasyona başlayan polis bina içine girerek arama yaptı. Operasyonun tamamlanmasının ardından yapılan aramalarda 2 milyon adet uyuşturucu Captagon hap ele geçirildiği belirtildi. İlk belirlemelere göre fabrikanın uyuşturucu imalathanesi olarak kullanıldığı belirtildi. 5 kişinin de gözaltına alındığı operasyonda fabrikanın sahibi olduğu belirtilen Ali Kalkancı'nın da arandığı belirtildi.

ALİ KALKANCI, UZUN ZAMANDIR KİRASINI ÖDEMİYORMUŞ

Ali Kalkancı, uyuşturucu baskını yapılan binada kiracı olduğu öğrenildi. Binanın uzun zamandır kirasının da ödenmediği ortaya çıtı.Bina sahibi Ahmet Hamdi Karal fabrikaya gelerek polise bilgi verdi. Polisle görüştükten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karal, binayı 2,5-3 sene önce Kalkale firmasına kiralık verdiğini anlattı. Karal, "Uzun zamandır kiralarını ödemiyorlar. Fuzuli işgal var. Mahkemelik durumdayız. Mahkeme devam ediyor. Biz bu firmanın arkasında Ali Kalkancı'nın olduğunu sonradan öğrendik. Polisler haber verince geldik. Bizim bilgimiz yok. Burada deterjan üretildiğini biliyorduk." dedi.

Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri bina önünde önlem alırken polisin incelemesi ve araştırmaları devam ediyor. aktifhaber.com

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License