14.2.09

TURCELL OLMUŞ ERGENEKONCELL

Turkcell'de Görevli Bir Asker

Tuğgeneral Levent Ersöz ve Turkcell'in Patronu Karamehmet arasındaki konuşmalar Taraf'ta yayınlandı. Ama Turkcell'de bir de dinlemeci Asker var..

Ne güzel ilişki ….. Al gülüm ver gülüm ….

Çukurova Grubu'nun patronu Mehmet Emin Karamehmet, 2003 yılında bugünün Ergenekon sanığı, dönemin Jandarma İstihbarat Başkanı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı Teknik Takip Daire Başkanı Albay Atilla Uğur da yer aldı. Uğur, Karamehmet'in büyük ortağı olduğu Turkcell'le ilişkilerin çok güzel olduğunu söyledi. Bu ilişkinin ne olduğu merakla beklenirken, "güzel ilişkinin" mimarı ortaya çıktı: Emekli Albay Hüseyin Atakan.

Atakan, emekli olduktan sonra Turkcell'de göreve başladı. Turkcell'deki en önemli görevi ise telefon dinlemeleriyle ilgili birimi yönetmekti.
Mehmet Emin Karamehmet'in Ersöz'ü ziyaretinde yaptığı konuşma Taraf Gazetesi'nde yer aldı. Gazetede yer alan konuşmaların bir bölümü ise Karamehmet'in yönetimini elinde bulundurduğu Türkiye'nin en büyük cep telefonu operatörü Turkcell'e ilgiliydi. ATAKAN HALEN TURKCELL'DE YÖNETİCİ

Karamehmet ile Ersöz görüşmesinde Jandarma'nın telefon dinlemelerini yapan Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı Teknik Takip Dairesi'nin Başkanı Albay Atilla Uğur da yer aldı. Uğur, görüşmede "Bu arada komutanım da buradayken (Levent Ersöz) belirtmek istiyorum. Turkcell ile ilişkilerimiz çok güzel devam ediyor. Bunun için de teşekkür etmek istiyorum. Aşağıdaki arkadaşlarla da gayet iyi ilişkiler içerisindeyiz" dedi.

İşte bu sözler şüphelere neden oldu.

Güzel ilişkilerin mimarı emekli asker Hüseyin Atakan. Atakan, emekli olduktan sonra Turkcell'de göreve başladı. Görevinin en önemli bölümü ise telefon dinlemeleriydi. Atakan, Turkcell'in telefon dinlemeleriyle ilgili birimi yönetti. Atakan halen Turkcell'de yönetici olarak çalışıyor. aktifhaber.com

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License