27.11.08

KILIÇDAROĞLU, KATİLLERLE ZAMPARALIKTA

POLİS KATİLLERİYLE ZAMPARALIKTA

CHP'li Kılıçdaroğlu'nun polis katili iki teröristle geneleve gittiğinin belgesi...

CHP’li Kılıçdaroğlu’nun ve Kılıç’ın Deniz Feneri e.V. davasını takip için gittiği Almanya’da 2 PKK’lı ile aynı araçta yakalandığına ilişkin iddia belgelendi. Frankfurt trafik ekiplerinin tutanağında Kılıçdaroğlu ve Kılıç’ın adı bulunuyor.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da PKK'lılarla aynı araçta yakalandığı iddiası belgelendi. Bir dönem Alman istihbaratında görev yapan gurbetçi Talip Doğan Karlıbel, katıldığı bir televizyon programında skandalın belgesini ortaya çıkardı. Karlıbel'in iddiasına göre Deniz Feneri e.V. davasını takip etmek üzere partisince görevlendirilen Kılıçdaroğlu ve CHP MKYK üyesi Ali Kılıç, Eylül başında Almanya'ya gitti.

Kılıçdaroğlu ve Kılıç, 2 PKK'lının içinde bulunduğu HH DP 934 plakalı bir araçla genelev tarzı bir saunadan çıktı. Alman polisince uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle takipte tutulan bu 2 PKK'lı yine izlemeye alındı. Bu sırada Frankfurt trafik ekibi fiziki takip yapan polis aracının önüne geçerek 2 CHP'li ile 2 PKK'lının içinde bulunduğu aracı arka lambası yanmadığı gerekçesiyle durdurdu. Düzenlenen ceza tutanağına 4 kişinin ismi yazıldı.

PKK'lılar polis katili

Karlıbel, Rıdvan ve Güler'in 14 Haziran 1980'de Başkomiser Osman Tekin ile 16 Aralık 1979'da polis memuru Hilmi Kaya'nın şehit edilmesi olayına karıştıkları iddiasıyla arandıklarını ileri sürdü.SSK’daki iddialar

Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde, birçok yakınını işe yerleştirmesi, SSK telsizinin PKK'dan çıkması, PKK'lı eski hükümlünün kuruma alınması ve Batman'da SSK'dan tahsil edilen fazla paranın PKK'ya aktarılmasına ilişkin iddialar ortaya atılmıştı.
Kaynak: Bugün Gazetesi

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License