21.11.08

SAHTE JİTEMCİLERDE PAŞA İMZASI

İMZA: TÜMGENERAL OSMAN E.

Sahte JİTEM'ci diye yutturulan üç çete elemanından çıkan "PAŞA" gibi gerçekler.

İstanbul'da üç gün önce durdurulan Kurtlar Vadisi’nin önemli karakterlerinden ‘Memati’yi’ simgeleyen ‘34 MMT ....’ plakalı otomobildeki üç çete elemanıyla ilgili ilginç detaylara ulaşıldı.

Polise kendilerini Jitem elemanı olarak tanıtan Volkan T. Kardeşi Oktay T. ve Veysel S’nin, İstanbul Polis Kriminal Laboratuarı’nda yapılan incelemede basın kartı ile silah taşıma ruhsatlarının sahte olduğu ortaya çıkarken, askeri araç giriş kartlarının ise gerçek olduğu belirlendi.

Askeri araç giriş kartlarındaki imzanın da Ergenekon tutuklusu emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün gözaltına alındığı sırada telefon açtığı dönemin Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Osman E’ye ait olduğu ortaya çıktı.Osman E. Küçük’ün Paşası

Ergenekon İddianamesi ek klasörleri’nde yer alan bilgiye göre, Veli Küçük gözaltına alındığı gün Osman adlı bir üst düzey Jandarma Bölge Komutanı’nı arayarak yardım istedi. Küçük, ‘Polisler bizim özel klasörleri aldılar. Ben şu an emniyete gidiyorum. Ankara’yı ara’ dediği komutandan ‘Personel başkanını arayıp haber vereceğim’ cevabını aldı.

Haber: Nihat Uludağ/Star

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License