8.11.08

MİR FIRAT İSTİFA ETTİ

FIRAT İSTİFA ETTİ, AKSU GELDİ

AKP Genel Başkan Yardımcısı, partinin 2 numaralı ismi görevden alındı. Boşalan koltuğa ise tanıdık bir isim getirildi. Dişli'nin yerine de süpriz bir isim geldi...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın yerine Abdülkadir Aksu, Şaban Dişli'den boşalan yere Bülent Gedikli getirildi. Gedikli'den boşalan yere ise Ahmet Edip Uğur getirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın yerine İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu getirildi. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli de de Şaban Dişli'den boşalan Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na getirildi. Gedikli'den boşalan yere ise Ahmet Edip Uğur getirildi.

AK PARTİ MKYK SONA ERDİ

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), toplantısında, son gelişmeler ile yürütülen politikaların değerlendirildiği belirtilerek, ''AK Parti insanımızı hayatın her alanında en ileri standartlarına kavuşturmayı hedefleyen değişik ve gelişim politikalarını sürdürecektir'' denildi.

Yaklaşık 4,5 saat süren toplantıdan sonra yapılan basın açıklamasında son iç ve dış gelişmeler ile yürütülen çalışma ve politikalara ilişkin değerlendirmelerde bulunulduğu belirtildi. ABD başkanlık seçiminin sonucu ve muhtemel dış siyasete etkileri, iç güvenlik sorunları, önlemler, sosyal politika, küresel ekonomik krizdeki son durum ve Türkiye'ye etkilerinin yönetilmesi konusunda MKYK'da sunumlar yapıldığı ifade edilen açıklamada, yaklaşan yerel seçim hazırlıkları, teşkilat çalışmaları ve Meclis'teki AK Parti Grubunun çalışmaları hakkında birim başkanlarının kurul üyelerine bilgi sunduğu kaydedildi.MKYK üyelerinin bu alanlarda son gelişmeler ve parti politikalarına ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdiği ifade edilen açıklamada, ''AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da iç ve dış gelişmeleri en iyi şekilde değerlendirerek aziz milletimizin ihtiyaç, talep ve beklentileri doğrultusunda insanımızı hayatın her alanında en ileri standartlara kavuşturmayı hedefleyen değişim ve gelişim politikalarını sürdürecektir'' denildi.

Bu arada MKYK bitiminde AK Parti Genel Merkezi'nden ayrılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, gazetecilerin soruları üzerine parti organlarında yapılan değişimlerin olağan bir gelişme olduğunu belirterek, ''Siyasi partilerde görevler geçicidir. Biz bir aileyiz. Aile içinde değişiklikler olur'' dedi.

aktifhaber.com

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License