8.9.09

A. ARSLANIN DELİ OYUNU

Arslan'ın oyunu sona erdi

Ergenekon'un delilik planı tutmadı. Dengesiz davranışlarla akıl sağlığının yerinde olmadığına kamuoyunu inandırmaya çalışan Danıştay tetikçi Alparslan Arslan'ın bu oyunu hastanede sona erdi.
Akıl hastanesindeki 10 günlük gözetim süresi dolan Arslan'a anti-sosyal kişilik bozukluğu teşhisi kondu. Yani Danıştay saldırısını bir deli gerçekleştirmedi.

Danıştay Saldırısının tetikçisi Alparslan Arslan'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıları Hastanesindeki 10 günlük gözetim süresi doldu. Tetikçi, beklediği deli raporunu alamadı"DELİLİĞE ÇALIŞIYORLARDI"

Danıştay saldırısının Ergenekon Davasına eklenmesinden sonra sanıklar arasında bir çok kişi "delilik" oyununa başlamıştı. Hatta bazılarının, hakim ve doktorları kandırabilmek için Hacettepe Üniversitesi'nden psikoloji kitabı getirterek delilik dersi çalıştığı bile iddia edildi.

"MAHKEMEDE BAŞKA HASTANEDE BAŞKA"

Alparslan Arslan da bu süreçte, agresif ve abartılı davranışlarla dikkat çekiyordu. Katıldığı duruşmada "beyinsel problemim var" diyerek manzaranın adını da koymuştu. Ancak Arslan hastanede fikir değiştirdi ve doktorların önünde başka türlü konuştu.

D.R: ŞU AN NEREDESİN, BURASI NERESİ?

A.A: AKIL HASTANESİNDEYİZ

D.R: AKLINIZLA İLGİLİ BİR SORUNUNUZ VAR MI?

A.A: AKLIM YERİNDE. NİYE BURAYA GETİRDİLER BİLMİYORUM

"TUTARSIZ DAVRANIŞLARA DEVAM "

10 gündür Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Acil Psikiyatri Servisi'nde gözetim altında tutulan Alparslan Arslan'ın durumu artık net. Ancak ilk teşhiste "rol yapıyor" denilen Arslan'ın, Bakırköy'deki doktorlarla diyaloglarından abartılı davranışlara hastanede de devam ettiği anlaşılıyor.

D.R: LÜTFEN OTURUN

A.A: BEN ÖZGÜRÜM, OTURMAK İSTEMİYORUM

D.R: BUGÜN GÜNLERDEN NEDİR, HANGİ AYDA VE YILDAYIZ?

A.A: HANGİ GÜN BİLMİYORUM. AMA AĞUSTOS AYI VE YIL 2009

Yaşını soran doktora hareketlerle yanıt verdiği söylenen Arslan'ın bir de tik bahanesi bulduğu görülüyor. Arslan'ın doktorlardan istediği şey ise cezaevindekilere af.

D.R:LÜTFEN BENİMLE KONUŞUN

A.A: TİKİM VAR

D.R: RAHATSIZLIĞINIZ NEDİR?

A.A: İNSANLARI İÇERİ TIKMIŞLAR. HEPSİNİN HAYATI BİTMİŞ, HAYATLARI KAYMIŞ. BUNLARI DIŞARI ÇIKARTIN. AF GETİRİN

D.R: SAĞLIK SORUNUNUZ VARSA ONU SÖYLEYİN.

"DELİ DEĞİL ANTİ SOSYALMİŞ"

10 gün boyunca Arslan'ın hareketleri detaylı şekilde gözlendi. Bu süre sonunda doktorlar Arslan'a Anti Sosyal Kişilik Bozukluğu tanısı koydu. Delilik oyunu tutmayan tetikçinin bugün cezaevine dönmesi bekleniyor..


08.09.2009 SAMANYOLUHABER

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License