10.9.09

BAYKAL'DAN ERGENEKON'A SELAM

Baykal "Ergenekonculara selam olsun"

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Ergenekon'a destek veren açıklamaları devam ediyor.

Daha önce Ergenekon'un avukatıyım diyen Baykal, bu kez biraz daha ileri giderek, bağımsızlık mücadelesi veriyorlar dediği Ergenekon sanıklarına selam gönderdi.

CHP lideri Deniz Baykal'ın Ergenekon'a desteği devam ediyor.

Bir çok platformda Ergenekon'un avukatlığına soyunan CHP Genel Başkanı Baykal, bu kez iddia edilen terör örgütüne açık destek verdi. Partisi'nin kuruluş yıl dönümünü toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı, Ergenekon sanıklarına selam gönderdi.Ergenekon sanıklarının bağımsızlık mücadelesi verdiği için yargılandığını iddia eden Deniz Baykal, sanıkların bedel ödediğini söyleyerek Ergenekon sanıklarına "yanınızdayız" mesajı verdi.



10.09.2009

1 Comment:

doğrudanyana dedi ki...

Bizlerin ve Türk kamuoyunun asıl merak ettiği konular şunlardır:
1- Hangi gazeteler, BAV aleyhinde asılsız iddialarla yayın yapmaları için, iddia edilen Ergenekon terör örgütünün gizli kasası olarak bilinen İstanbul’daki kişinin Mecidiyeköy ve Şişli’deki banka şubelerindeki hesabından beş ayrı tarihte çekilmek suretiyle toplam 1’er buçuk milyon TL almışlardır?
2- Kendi öz abisinin öldürülmesinde parmağı olan ve adı bir başka cinayet olayına da karışmış olan bir psikopatı, BAV camiası aleyhinde tehditle kim ifade vermeye zorlamıştır?
3- Gayrimeşru ilişkiyle hayatını devam ettiren üç zavallıya, kendilerini bu bataklıktan kurtarmaya gayret eden kişilere karşı nankörlük ederek aleyhte uydurma ifade vermeleri için, 200 bin TL peşin para verdikten sonra, 200 bin TL da netice aldıktan sonra ödeme yapma vaadinde kim bulunmuştur?
4- İddia edilen Ergenekon terör örgütüyle Masonluğun, mason olan “Baron” ve “Her Devrin Adamı”nın bağlantısını ortaya çıkaran kitabın yayınlanacağını duyunca, kitabın yayınlanmaması için kim tehditler savurmuştur?
5- Selanikli Kapancılar ve Karakaşların İstanbul Taksim’de beş yıldızlı bir otelde birlikte yaptıkları toplantıya hangi gazeteciler katılmıştır? Yaşlı doktor ve “Her Devrin Adamı” bu toplantıda neler konuşmuştur?
6- Kamuoyunda “Baron”a ait olduğu yaygın olarak bilinmeyen gazeteler hangileridir? Hangi gazeteciler “Baron”a düşman gibi görünen, “Baron”un gizli adamlarıdır, yani “Baron”un tabiriyle “gizli maşaları”dır?

Söz konusu gazeteler BAV camiasına yöneltilen bu asılsız iddiaları değil, yukarıda yer alan iddiaları araştırıp ortaya çıkarsalar, kamuoyunu aydınlatıp başarılı gazetecilik yapmış ve Türk toplumuna faydalı bir hizmette bulunmuş olurlar.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur. (Sedat Altan. Bilim Araştırma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı)
BİLİM ARAŞTIRMA VAKFI

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License