30.6.08

REKTÖRMÜ AJANMI.?

Rektör mü ajan mı?
ODTÜ Rektörü Ural Akbulut, devlet ajanlığına soyunarak 6 rektör adayını ispiyonladı. Cumhurbaşkanı Gül ve YÖK Başkanı Özcan'a mesaj gönderdi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörü Ural Akbulut, devletin ajanı gibi konuştu.

ODTÜ Rektörü Ural Akbulut, bazı üniversitelerde laiklik karşıtı yapılanmalar olduğunu söyledi. 6 üniversitede irticai faliyetlere karışanların rektör adayı olduğunu belirten Akbulut, bu kişilerin engellenmesi için Cumhurbaşkanı Gül’e çağrıda bulundu.
Geleneksel Ortadoğu Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Günü nedeniyle Anıtkabir’de düzenlenen törene üniversitenin Rektörü Ural Akbulut, öğretim görevlileri ve yaklaşık 5 bin öğrenci katıldı. Atatürk’ün mozolesine çelenk koyduktan sonra Anıtkabir özel defterini imzalayan Akbulut, deftere şunları yazdı: “Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunları, mensup ve öğrencileri olarak ailelerimizle huzurunda olmanın gururunu yaşıyoruz.

ODTÜ Mezunlar Günü’nde ODTÜ Ailesini oluşturan bizler, son günlerde irticanın ve bölücü güçlerin iş birliği yaparak Cumhuriyetimizi yıkma çabalarına ve ülkemizi orta çağ karanlığına sürüklemelerine asla izin vermeyeceğimize ve senin düşünce sistemini ve laik cumhuriyetimizi ilelebet koruyacağımıza ant içeriz.” NTV’nin sorularını yanıtlayan Akbulut, Doğu ve Güneydoğudaki 6 üniversitede irticai faliyetlerde yeralmış bazı isimlerin rektör adayı olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yusuf Ziya Özcan’dan bu isimlerin görevlendirilmemesini istedi. samanyoluhaber.com
30.Haziran.2008

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License