16.9.08

YARSAV BAŞKANI TEKRAR GATADA

Eminağaoğlu İşini Bitirmek Üzere

Eminağaoğlu 2. kez GATA'ya gitti. İşte fotoğraflar ve çürük raporu verilecek hastalık
YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, yeni çürük raporu alabilmek için ikinci kez GATA'ya gitti. Eminağaoğlu'na çürük raporu verilecek hastalık da belirlendi.

EMİNAĞAOĞLU HIZLA İLERLİYOR
YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun mevcut çürük raporunda çok sayıda tahrifat olduğu belgeleriyle ortaya konulmuştu.

Bunun üzerine Eminağaoğlu yeni bir çürük raporu alabilmek için harekete geçmişti. Bu çerçevede Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun Genelkurmay Adli Müşavirliği'nde çalışan eşi Serpil Eminağaoğlu ve Genelkurmay Adli Müşaviri Hakim Tuğgeneral Hıfzı Çubuklu ile üçlü bir zirve gerçekleştirmişti.

Bu çerçevede Eminağaoğlu'nun yeni muayene süreciyle, yeni çürük raporunun nasıl alınabileceği üzerinde düşünülmüştü ve Eminağaoğlu 10 Eylül'de GATA'ya gitmişti.VE İLK ADIM ATILDI
YARSAV Başkanı Eminağaoğlu bugün 2. defa GATA'ya gitti. Ancak bu gidiş diğerinden farklıydı.

Hatırlanacağı üzere Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül dün kendisine yöneltilen bir soru üzerine, "Eminağaoğlu'nun çürük raporu konusunda incelemenin sürdürüldüğünü" söylemişti.

Bu çerçevede Eminağaoğlu'nun GATA'ya 2. gidişi Şavşat Askerlik Şubesi'nden Milli Savunma Bakanlığı kanalıyla GATA Genel Cerrahi'ye sevki şeklinde oldu.

TUGĞENERAL KAPIDA KARŞILADI
Ancak Eminağaoğlu'na başka rapor almak isteyen "asker adayları"na yapılmayan bir uygulama yapıldı. Hatta hiçbir sivile yapılmayan bir uygulama yapıldı ve Eminağaoğlu hastaneye girişinde Tuğg. Tahir Ünal tarafından karşılandı. Tuğgeneral Ünal, Eminağaoğlu'nun evraklarını eline alarak, GATA'da muayene aşamalarını tek tek takip etti ve yanından bir an olsun ayrılmadı.

AKDENİZ ATEŞLİ HASTALIĞI TEŞHİSİ KONACAK
Eminağaoğlu'nun GATA'da; tomografi, ultrason, pelüs AP ve kan tahlilleri yapıldı. Bunların hepsi normal çıktı ve Ramatoloji'ye gitti. Genel Cerrahide kendisiyle Önder Menteş ilgilendi. Eminağoğlu'na Akdeniz Ateşi Hastalığı teşhisinin konabileceği öğrenildi.

Eminağaoğlu'nun Tuğgeneral Tahir Ünal'la GATA'da evrak takibi objektiflere şöyle yansıdı:
















0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License