22.8.08

CUMHURİYET'TEN BÜYÜK SKANDAL !

Cumhuriyet'ten Büyük Skandal!

Cumhuriyet, yüzlerce suikastte ölüm emrini veren ve geçtiğimiz günlerde kanserden ölen DHKP-C lideri Dursun Karataş'ın taziye ilanını yayınladı. İşte o ilan...

İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve Hollanda'da kanserden ölen yasadışı DHKP-C lideri Dursun Karataş'ın ailesi tarafından verilen taziye teşekkürürü ilanını sadece Cumhuriyet gazetesi yayınladı.


58 yaşında ölen Karataş, 'karanlığın sol eli' olarak adlandırılıyordu. PKK kırsalda Mehmetçik'e ateş ederken, Karataş'ın DHKP-C'si şehirleri kana buladı. Örgütü Avrupa'dan yöneten Karataş, yapılan 29 baskından son anda kurtuldu. Bu durum, onun karanlık bağlantılarıyla ilişkilendiriliyordu. Nihat Erim, Gün Sazak, Özdemir Sabancı, Hiram Abas gibi yüzlerce suikastte ölüm emrini veren Dursun Karataş, son dönemde Ergenekon'la anılıyordu.Pek çok kanlı eylemi gerçekleştiren DHKP/C terör örgütünün elebaşı Dursun Karataş, 12 Ağustos'ta ölmüştü. Karataş, 15 Ağustos'ta da DHKP/C'lilerin sloganları arasında defnedilmişti.

Cenazenin ardından PKK'nın da içinde olduğu pek çok yasa dışı terör örgütü başsağlığı mesajları yayınlamıştı.

Karataş ailesinin bu mesajlara teşekkür için yayınladığı taziye teşekkürü ilanını sadece Cumhuriyet gazetesi tarafından yayınlanması dikkat çekti.
aktifhaber.com

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License