9.8.08

PERİNÇEK'İN ÖLÜM LİSTESİ

Doğu Perinçek'in Suikast Listesi

Doğu Perinçek'in kayıtlarında planlaran dehşet verici suikastler Ergenekon İddianamesi'ne girdi. Ferhan Şensoy bile hedef.

Telefonda Uğur Mumcu, Ferhan Şensoy ve İhsan Doğramacı'nın vurulacağı söyleniyor.


İDDİANAMEDE YER ALIYOR


Ergenekon iddianamesine yansıyan gizli bir itiraf, Türkiye'yi sarsan Uğur Mumcu cinayetinin yanısıra karanlık planları da gün ışığına çıkardı. 1990 yılında İşçi Partisi Ankara bürosunda Genel Başkan Doğu Perinçek'le telefonla görüşen bir kişi işlenmesi düşünülen cinayetleri anlatıyor.


TURAN DURSUN'UN KATİLLERİ...


Kod adı kullanan itirafçı, Engin Ardıç, Uğur Mumcu, Ferhan Şensoy, İlhan Arsel, Bedrettin Dalan, İhsan Doğramacı, Taha Akyol gibi isimlerin 'acil vurulacaklar' listesine alındığını söyledi. İtirafçı, yazar Turan Dursun'un katillerinin de Perinçek'in konferansına katıldığını belirtti.Alo! Ölüm listesi...


Karanlık cinayetlerin şifresi, 1990'da yapılan bir telefon görüşmesine yansıdı. Doğu Perinçek'i arayan bir kişi, Uğur Mumcu, Ferhan Şensoy, İhsan Doğramacı gibi isimlerin 'Acil vurulacaklar listesinde' yer aldığını açıkladı.


Karanlıkta kalan birçok olayı gün yüzüne çıkartan Ergenekon iddianamesine, bu kez gizemli bir ismin itirafları yansıdı. İşçi Partisi Ankara bürosunda, Doğu Perinçek ile bir kişi arasında geçen önemli telefon kayıtları bulundu. İhbar niteliğindeki konuşmalar, faili meçhul cinayetlerin adreslerini de gözler önüne serdi! Ekim 1990 yılına ait telefon kayıtlarında, adını açıklamayan ama kod adı kullanan bir itirafçı, Doğu Perinçek, Engin Ardıç, Uğur Mumcu, Ferhan Şensoy, İlhan Arsel, Bedrettin Dalan, İhsan Doğramacı, Taha Akyol gibi isimlerin "Acil vurulacak listesine" alındığını söyledi.


'MARATONA BOMBALI EYLEM'


Yazar Turan Dursun'un katillerinin de Perinçek'in konferansına katıldığını belirten itirafçı, Avrasya Maratonu'na bombalı eylem düzenleyeceklerini kaydetti. Bu arada itirafçı, ikinci kademe olarak öldürülecekler listesini de verdi. İşte o liste: Egemen Topbaş, Muhammet Raşit Hüseyin Hilmi Işık, Enver Ören, Niyazi Adıgüzel, Esat Coşan, Abdurrahman Dilipak, İsmail Nacar, Kemal Kaçar ve Necmettin Erbakan.

Simavi kurtuldu Emeç'i vurdular


İşte Ahmet kod adlı itirafçı ve Perinçek arasındaki konuşmalar:


A: Teoman Koman Paşaya anlatayım mı bunları?


Perinçek: Sen bize anlat.


A: Doğu Bey geldi mi?


Ofis: Henüz gelmedi.


A: Hiram olayını bildirdik. Şimdi


Ferhan Şensoy var, o gidecek.


Ofis: Turan Dursun'u da bunlar mı vurdu?


A: Evet tabi.


Ofis: O zaman cinayetlerin arasında devlet var?


A: Ne devleti! Şimdi sırada Ferhan Şensoy ve Mumcu var. Biz 2 yıl önce MİT'te olaylar başlayacak diye bildirdik. O zaman hedef Erol Simavi'ydi. Ama o kurtuldu. Onun yerine Çetin Emeç'i vurdular. Tetikçiler arasında eski ülkücüler ve Dev-Yolcular var.

aktifhaber.com

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License