27.3.09

ERGENEKON HİTLERE ÖZENMİŞ

Yöneticiler Kurşuna Dizilecek...

ETÖ'cüler, Hitler'e rahmet okutuyor. 2. iddianamede ilginç bir yazıya yer verildi: “Basın kapatılsın, yöneticileri kurşuna dizilsin. Azınlıklar tek tip ve çamur rengi kıyafet giysin”

Basın kapatılsın, yöneticileri kurşuna dizilsin. Azınlıklar tek tip ve çamur rengi kıyafet giysin”

6 milyon Yahudi’nin kamplarda yok edilmesini hatırlatan sözler, 2. Ergenekon iddianamesinde yer aldı. Sanık Levent Temiz, kabullendiği bu sözleri içeren mesajını Danıştay saldırısından önce Zekeriya Öztürk, Veli Küçük, Erenerol, Karadağ ve Kerinçsiz’e yolladı.

JENOSİT OLDUKLARI BELLİ OLUYOR

Mesajda, azınlıkların tek tip giydirilmesi için “Böylece devşirme ya da jenosit oldukları formalarındaki amblemden belli olur” deniliyor. Mesaj, “Bugün Türkler aşağılanmaktadır. İşbirlikçi komprador sistem aşağılıktır” diye sürüyor.İDDİANAMEDEN ‘HİTLER’ ÇIKTI

Ergenekon soruşturması kapsamında ele geçirilen ve ikinci iddianamenin 112’nci sayfasında yer verilen Levent Temiz imzalı “Turan İhtilal Ordusu/Manifestosu” başlıklı yazıda “Mukaddes Türk İhtilali” şu sözlerle anlatılıyor: “Bugün demokrasi adı altında yüce Türk ırkına empoze edilmeye çalışılan sistem Türkün şahsına ve vicdanına ters ve aykırı bir sistem olduğundan, Türk kimliği Osmanlı İmparatorluğu zamanında eritildiğinden, ikinci bir Kuvayı Milliye ruhuna bürünerek gerçekleştirilecek.”

Azınlıkların tek tip çamur rengi kıyafet giymesi öngörülen manifestoda devşirme ya da jenosit olduklarının formalarındaki amblemden belli olacağı kaydediliyor. Manifestoda tüm basın kuruluşlarının kapatılacağı ve yöneticilerinin kurşuna dizileceği anlatılıyor.

İddianamede, savcılığa bu yazının kendisine ait olduğunu “Olabilir. Şahsi düşüncelerim” diyerek kabul eden Temiz ile ilgili olarak ilginç bir bilgiye daha yer veriliyor. Temiz’in Danıştay saldırısından 3 gün önce Zekeriya Öztürk, Veli Küçük, Sevgi Erenerol, Fikri Karadağ ve Kemal Kerinçsiz’e yolladığı mesajda: “bugün Türk tarihinde görülmediği kadar aşağılanmaktadır.

… İşbirlikçi komrador sistem görülmedik derecede aşağılıktır. Bu durumda Türkçü-Devrimci gençlere ihtiyaç vardır. ……. Bundan dolayı ölümden korkmuyoruz. Ben genç yaşta ülkemin bağımsızlığına kendimi armağan etmekten onur duyuyorum. Türklüğün tek kurtuluş çaresi kalmıştır, o da silahlı mücadeledir” yazdığı iddia edildi. Tutuksuz yargılanan Temiz’in 13 yıla kadar hapsi isteniyor.

Kaynak: Gazete Habertürk

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License