3.3.09

SAADET PARTİSİDE ERGENEKONCU OLDU

Saadet'ten Ergenekon'a Açık Destek

Numan Kurtulmuş'lu dönemde Saadet Partisi değişmeye devam ediyor. SP''nin Ankara Büyükşehir Adayı, Ergenekonculara açık destek verdi...
02 Mart 2009
Ümraniye davasının, 28 Şubat'ın hesaplaşması olduğunu söyleyen SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan, “Amerika'nın Guantanamo'da yaptığını, AKP bugün Silivri'de yapıyor” dedi.

Saadet Partisi (SP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan, “Silivri ABD'nin Guantanamosu gibi” dedi.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun hazırlayıp sunduğu ART ekranlarında canlı yayınlanan Ceviz Kabuğu'nun bu haftaki konuğu SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan'dı. Veysel Candan, son dalgasında Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Özbek'in de gözaltına alındığı Ergenekon Davası'nın 28 Şubat'ın bir hesaplaşması olduğunu kaydetti. Hesaplaşmanın bugün bu gözaltılarla ve iddianamesi tam olmayan bu dava ile yapıldığını ifade eden Candan, “Bu iş daha uzun zaman sürer gider. 28 Şubat CIA ile Pentagon'da hazırlanmıştır. ABD ile ilişkiler bugün gözden geçirilmelidir. Türkiye'de ekonomik bir harp var. Pastadan kimin pay alacağı kavgası var. Fakirler mi, zenginler mi alacak? Yolsuzluğun partisi olmaz. Bugün 28 Şubat'ın hesaplaşması yapılıyor. Amerika'nın Guantanamo'da yaptığını, AKP bugün Silivri'de yapıyor” dedi.

habereditör

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License