28.1.09

GENÇSİVİLLER'DEN ANLAMLI PROTETO

Gençsiviller yeni atamalara tepkili

Genç Siviller, Kanadoğlu'nun Ergenekon soruşturmasına 40 savcı baksın" açıklamalarına ve İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne 3 yeni savcı atanmasına tepkili...
Kanadoğlu'na "Sabih amca artık elini hayatımızdan çek" tepkisi gösteren Genç Siviller, Kanadoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçimindeki "367 şartı gerekir" sözlerine atıfta bulunarak "Ergenekon soruşturmasına 40 yetmez, 367 savcı atansın." isteğinde bulundu.

Genç Siviller üyesi yaklaşık 15 kişilik grup, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi önünde toplanarak İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne 3 yeni savcı atanması ve Sabih Kanadoğlu'nun "Ergenekon soruşturmasına 40 savcı atansın" açıklamalarına tepki gösterdi. "Kırk savcı yetmez 367 olsun", "Genç Siviller Rahatsız", "YARSAVların lüle lüle ERGENEKON sana güle güle" yazılı dövizler taşıyan grup, yaşanan son tartışmaları esprili bir şekilde eleştirdi.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Pınar Ak, "Sabih Kanadoğlu 40 savcı olsun istedi, savcı sayısı 7 kocalı Hürmüz şarkısı gibi artmaya başladı. Sabih Amca! Artık elini biraz hayatımızdan çeksen, bizi rahat bıraksan nasıl olur. Anlaşılan o ki; biz şu genç halimizle üç tane merdiveni zor çıkarken hayatı televizyonlarda, konferanslarda geçen Kanadoğlu'nu 40 değil 367 savcı bile kesmeyecektir." diye konuştu.

Kazılarda çıkan mühimmat ve bombalar sonrasında Ergenekon davasını sulandıramayacaklarını anlayanların son numarasının Ergenekon davasının savcılarını sulandırmak olduğunu savunan Ak, "Ama biliyoruz ki Ergenekon'un İtalyan kardeşi Gladyo'yu savcı Felice Casson tek başına çökertti. Aralarında Cumhurbaşkanları, işadamları, askerler olan 600 kişiyi o mahkum ettirdi, binlerce kişiyi o sorguladı. Onun da başına Sabih Kanadoğulları, YARSAV'lar musallat edildi ama derin devlet yorgunu İtalyanlar savcının işine karışılmasına izin vermediler." şeklinde konuştu.

Türkiye halkının daha önce üzeri kapatılan Susurluk ve Şemdinli gibi olaylardan ders aldığını vurgulayan Ak sözlerini şöyle tamamladı: "Gözlerimiz bunca şey gördükten sonra böyle ucuz numaralarla bu kez üstünü kapatmanıza izin vermeyeceğiz."

Genç Siviller, yaklaşık 5 dakika süren kısa açıklamanın ardından olaysız dağıldı.GENÇ SİVİLLER’İN İNTERNETTEN YAPTIĞI KISA ve ÖZ BASIN AÇIKLAMASI

40 Savcı da yetmez 367 savcı olsun

Ergenekon davasına dün üç yeni savcı daha atandı.

Sabih Kanadoğlu 40 savcı olsun istedi, savcı sayısı 7 kocalı hürmüz şarkısındaki gibi artmaya başladı.

Sabih Amca! Artık elini biraz hayatımızdan çeksen, bizi rahat bıraksan nasıl olur?

Anlaşılan o ki; biz şu genç halimizle üç tane merdiveni zor çıkarken hayatı televizyonlarda, konferanslarda geçen Kanadoğlu’nu 40 değil 367 savcı bile kesmeyecektir.

Vatan toprağını sıktıkça fışkıran bombalarla Ergenekon davasını artık sulandıramayacaklarını anlayanların son numarası, Ergenekon davasının savcılarını sulandırmaktır.

Ama biz biliyoruz ki Ergenekon’un İtalyan kardeşi Gladio’yu savcı Felice Casson tek başına çökertti. Aralarında Cumhurbaşkanları, işadamları, askerler olan 600 kişiyi o mahkum ettirdi, binlerce kişiyi o sorguladı. Onun da başına Sabih Kanadoğlulları, YARSAV’lar musallat edildi ama derin devlet yorgunu İtalyanlar savcının işine karışılmasına izin vermediler.

Gördüğünüz gibi hepimiz okumuş, dünyayı bilen çocuklarız. Ergenekon davasına yeni savcı atamalara doyamamanın ne anlama geldiğinin gayet iyi farkındayız.

Galiba bu aklıevvellerin unuttukları bir şey var.

Yine böyle numaralarla üzerini kapattığınız Susurluk’tan, Şemdinli’den bayağı tecrübe kazanmış bir halkız biz.

Yani zannettiğiniz kadar geri zekâlı değiliz.

Gözlerimiz bunca şey gördükten sonra böyle ucuz numaralarla bu kez üstünü kapatmanıza izin vermeyeceğiz.

Haberiniz olsun!

GENÇ SİVİLLER

28.Ocak.2009

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License