15.1.09

HERYERDE BOMBA VAR

Ankara, İstanbul ve Aksarayda mühimmatlar bulundu

Ankara'dan Yeni Bombalar Çıktı

Pursaklar yakınında Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, yol kenarına poşet içerisinde bırakılmış 13 adet el bombası bulundu.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, havaalanına giden çevre yolu Altındağ girişi üzerinde TOKİ Blokları yakınında bir poşet içerisinde mühimmat bulunduğu ihbarını alan Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, poşetin içerisinde bulunan 13 el bombasını Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

El bombalarının incelenmek üzere kriminal polis laboratuvarına gönderileceği öğrenildi.


Bu Kez Cephanelik İstanbul'da


Aksaray'da Ergenekon apartmanı önünde bulunan poşette bombalar ve G-3 mermisi çıktı... Büyükçekmece mezarlığından da cephanelik çıktı...


Aksaray'da Ergenekon isimli bir apartmanın önünde 3 adet el bombası, 2 sis bombası ve çeşitli çaplarda mermi bulundu. Edinilen bilgiye göre, gece ihbar üzerine Ereğlikapı Mahallesi Küçükkergi Caddesi'nde inceleme yapan polisler, Ergenekon Apartmanı önünde poşet içinde 3 el bombası, 2 sis bombası ile uzun namlulu silahlara ait mermi buldu. Bomba ve mermiler emniyete götürülürken, Aksaray Emniyeti'nin konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License