22.1.09

GİZLİ TANIĞA AÇIK KURŞUN

Gizli Tanığa Mermi Yağdı

Ergenekon davasının Tanık Koruma Programı'na alınmayan gizli tanığına mermi yağdırıldı...

GİZLİ TANIĞA MERMİ YAĞDI

Ergenekon davasının Tanık Koruma Programı’na alınmayan gizli tanığı Aksaray’da bir minibüsten açılan ateşle öldürülmek istendi.

MİNİBÜSTEN ÜÇ EL ATEŞ

Yapılan saldırıyı Taraf’la paylaşan gizli tanık Aksaray-Ankara yolunda farları sönük bir minibüsten üç el ateş açıldığını, çok yakınından geçen mermilerin isabet etmediğini anlattı.

TANIĞA KORUMA VERİLMEMİŞ

Gizli tanık, kimliğinin ortaya çıkmaması için saldırıyı polis veya jandarma anlatmadığını, pazartesi günü İstanbul’a gelerek Ergenekon savcılarıyla görüşmek istediğini söyledi.

SALDIRI AMATÖR İŞİ OLMALI

Savcılara ulaşamayan gizli tanık, saldırının amatörce olduğunu, Veli Küçük’ün çevresinden kuşkulandığını söyledi: Tanıklıktan vazgeçmeyeceğim ama yurt dışına gidebilirim.VELİ KÜÇÜK’ÜN KARDEŞLERİ PEŞİMDE

Ergenekon davasının Tanık Koruma Programı’na alınmayan gizli tanığı, kirli ilişkilerini deşifre ettiği Ergenekon’un kendisini öldürmek istediğini iddia etti.

“sanırım bana ateş açanlar profesyonel değildi. JİTEM’ci olduklarını sanmıyorum. JİTEM’ci olsalar beni durdurup kimliğimden emin olduktan sonra ıssız bir yere götürüp ne yapacaklarsa orada yaparlardı.

Saldırganların, Veli Küçük’ün yer altı dünyasındaki ‘kardeşleri’ olduğunu düşünüyorum.”

(Taraf)

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License