10.10.08

BU GÖRÜNTÜLER GERÇEKSE, OLAY ÇOK VAHİM.

YENİ SKANDAL GÖRÜNTÜLER

İşte ABD'nin gönderdiği ama Türkiye'nin vurmadığı 60 PKK'lının görüntüleri...

Amerikan casus uçaklarının 60 PKK'lının saatler süren ictimasının kordinatlarını Genelkurmay Başkanlığı'na bildirdiği ancak hiçbir operasyon yapılmadığı ortaya çıktı. Sözkonusu iddiayla iglili görüntüler video paylaşım sitelerine düştü.

İSTİHBARAT AKIYOR AMA

Aktütün Karakolu'na saldıran 350 PKK'lının nasıl olup ta farkedilemediği herkesin aklını kurcalıyor.

Üstelik ABD Casus uçaklarının istihbaratı, Türkiye'nin kiraladığı cusus uçak Heron'un bölgede aralıksız gerçekleştirdiği uçuş ve telsiz sinyalleriyle nokta belirleme gibi üçlü istihbarat yöntemi olmasına rağmen. Tüm bunların dışında Emniyet ve MİT'in Aktütün'e saldırı gerçekleştirileceğini 16 gün önceden bildirmesi de cabası.

10 Mayıs 2008'de de Aktütün'e bir saldırı gerçekleşmiş. Saldırı hazırlığındaki PKK'lıların görüntülerinin ve koordinatlarının ABD Casus Uçakları tarafından Genelkurmay'a verildiği ortaya çıkmıştı.

Sözkonusu koordinatlar Hava Kuvvetleri'ne verilmeyince PKK'lılar ilerlemiş ve 6 mehmetçiği şehit etmişti. Bu görüntüler medyaya da yansımış, skandal patlak vermiş ancak Genelkurmay anında müdahale ederek görüntülere yayın yasağı getirmişti.

17 Mehmetçiğin şehit olduğu son saldırıyla ilgili de ABD Büyükelçiliği resmi ağızdan "istihbaratı paylaştık" açıklaması yapmıştı.

YİNE AYNI SKANDAL
Bu skandalların bir yenisi daha patladı. Amerikan Casus Uçakları'nın (İnsansız Hava Aracı/İHA) tespit edip Genelkurmay'a gönderdiği 60 PKK'lıya da hiçbir operasyon yapılmadığı ortaya çıktı. Sözkonusu görüntülerde 60 PKK'lı vadi benzeri bir bölgede sabah ictiması yapıyor. İçtima ve eğitim aynı bölgede saatler boyu sürüyor. ABD Casus uçağı noktalama yöntemiyle 60 PKK'lının koordinatlarını belirliyor. Ancak sözkonusu saatler boyunca bölgeye hiçbir Türk F-16'sı saldırı düzenlemiyor ve PKK'lılar işlerini bitirip dağılıyorlar.

İşte "Gen.Kur. eski Bşk.Org.Yasar BUYUKANIT'ın BBG evi gibi izleniyor dediği PKK'lilar sadece izlenmis! Izleyeceginiz goruntulerde 60-70 kisilik bir PKK grubunun ABD’nin IHA’si tarafından cekilip istihbarat paylasimi kapsaminda Gen.Kur.'a gonderdigi görüntülerdendir. Acaba bu goruntulerle ilgili ne yapilmistir?" yorumuyla "metacafe" isimli video paylaşım sitesine konan o görüntüler:

- Watch the best video clips here
aktifhababer.com

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License