23.10.08

DAVADA JANDARMA BU KEZ DİKKATLİ

Jandarma Kendine Geldi!

Ergenekon yanlılarının Silivri'de terör estirmesine adeta göz yuman jandarma kendine geldi. Tepkilerden sonra bugün alınan tedbirler gözlerden kaçmadı..

Asrın davası Ergenekon'un 20 Ekim'deki birinci duruşmasında Ergenekon örgütü yanlıları Silivri'de adeta terör estirmişti.

Ellerinde demir çubuklarla duruşmanın yapılacağı Silivri Cezaevi'ne gelen İşçi Partili, TGB'li, ulusalcı gruplar duruşmayı izlemeye gelen gazetecileri taciz etmiş, tartaklamıştı.

Ergenekon karşıtı yorumcuların cezaevinden katıldığı canlı yayınlar, göstericilerin arkaya toplanıp aşırı şekilde bağırması nedeniyle yapılamaz hale gelmişti.

Jandarmanın kontrolündeki bölgede terör estiren Ergenekon taraftarlarına herhangi bir müdahalenin yapılmaması dikkat çekmişti.

Mahkeme heyetini ve gazetecileri baskı altında tutmaya çalışan Ergenekonculara Jandarmanın müdahale etmemesi tepki toplamıştı.

Bizzat saldırıya uğrayan Şamil Tayyar, dünkü Star'daki köşe yazısında jandarmayı sert bir şekilde uyarmış ve gerekli tedbirlerin alınmasını istemişti.İşte tüm bu olanlardan sonra Jandarmanın bugünkü duruşmada aldığı sıkı güvenlik önlemleri gözlerden kaçmadı.

GÖSTERİCİLERE JANDARMA ÖNLEMİ

Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesinin girişinde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri dikkat çekti. Özel giyimli robokob denilen Jandarma, bariyerler kurarak göstericiler ile basın mensupları arasına bir set çekti. Çok sayıda robokobun görev aldığı yerde gazetecilerin daha rahat çalışması imkanı getirildi.
aktifhaber.com 23/10/2008

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License