8.10.08

SINIR ÖTESİ TEZKERESİ KABUL EDİLDİ

Ve Tezkere Meclis'te Kabul Edildi

Hükümete sınır ötesi operasyon konusunda yetki veren Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. İşte tezkere tarihi ve oylama sonuçları....

Hükümete sınır ötesi operasyon konusunda yetki veren Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. İşte sonuçlar:

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarını, Irak'ın kuzeyinden Türkiye'ye yönelik terör tehdidi ve saldırılarının bertaraf edilmesi amacıyla sınır ötesi harekat ve müdahalede bulunmak üzere bu bölgeye göndermek için Hükümete verilen yetki süresinin, 17 Ekim 2008'den itibaren 1 yıl daha uzatılmasını öngören Başbakanlık Tezkeresi, 18'e karşı 511 oyla TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

TOPLAM OY : 529
EVET : 511
RED : 18Elektronik cihazla yapılan açık oylamaya, 529 milletvekili katıldı.


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarını, Irak'ın kuzeyinden Türkiye'ye yönelik terör tehdidi ve saldırılarının bertaraf edilmesi amacıyla sınır ötesi harekat ve müdahalede bulunmak üzere bu bölgeye göndermek için Hükümete verilen yetki süresinin, 17 Ekim 2008'den itibaren 1 yıl daha uzatılmasını öngören Başbakanlık Tezkeresi, 18'e karşı 511 oyla TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Elektronik cihazla yapılan açık oylamaya, 529 milletvekili katıldı.

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed



Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
 
^

Powered by BloggerAK Medya Haber Yorum Analiz by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License